Geschiedenis boeken

Pagina 4 van 4 Vorige  1, 2, 3, 4

Ga naar beneden

Re: Geschiedenis boeken

Bericht  Bissezeele op do dec 03, 2015 12:53 pmDe foto vertegenwoordigt niet helemaal de inhoud van het boek!  clown

Het doet me denken aan de foto hieronder, met de 'Hauts de Flandres'...Polder schreef:
Met het oog op het naderend crocusverlof willen we even een kleine vakantietip geven. Wie de weidse vlakten van de Alpen en de Pyreneeën beu is kan misschien een skivakantie of een beetje alpinisme overwegen in de Hauts de Flandre. (Let wel het gaat hier niet over de Kasselberg of de Catsberg !)
Om u geen onnodig risico te laten nemen hebben we, per gemeente in het gebied, de hoogte vermeld in de tabel hieronder.


http://fvlinhetnederlands.actieforum.com/t717p15-onze-nieuwe-intercommunales-en-de-stedelijke-gemeenschap-van-duinkerke#11638
avatar
Bissezeele

Aantal berichten : 8819
Registration date : 24-02-08

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Geschiedenis boeken

Bericht  cornelis op zo jan 03, 2016 9:04 pm

OPROEP  OPROEP  OPROEP
Ons project om het graf van Lodewijk de Baecker te restaureren en er een gedenkteken aan te brengen krijgt vorm in 2016.


De werkzaamheden zullen in het  voorjaar worden uitgevoerd. Voor de start van de 40ste  Zwijgende Voettocht van de Peene in Noordpene, dit jaar op zaterdag  23 april, zal om 14u, in samenspraak met  de organisatie een korte ceremonie aan het graf van deze voorvechter van de Nederlandse Gedachte plaats hebben. Meer informatie volgt ; u bent er alvast van harte welkom.

Om deze werkzaamheden te financieren (+/- 1.500 euro) is door Marnixring een rekening geopend op naam van  ERFGOED ZUIDELIJKSTE NEDERLANDEN geopend, waarvoor onze dank. U kan dit project steunen door een vrijwillige bijdrage te storten op het volgend  rekeningnummer van Erfgoed Zuidelijkste Nederlanden:

BE55 9731 3615 9944.

Ook de opbrengst van mijn  boek De saga van Lodewijk. Over Lodewijk de Baecker, voorvechter van de Nederlandse Gedachte in Frankrijk gaat integraal naar dit project. U kan deze publicatie aanschaffen door te klikken op http://widopediaeu.webhosting.be/publicaties#lodewijk

Met vriendelijke groet,

Wido

www.widopedia.eu
avatar
cornelis

Aantal berichten : 1574
Registration date : 28-04-12

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Pagina 4 van 4 Vorige  1, 2, 3, 4

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum