“Honderd procent goede ideeën Duinkerke Frans-Vlaanderen”

Ga naar beneden

“Honderd procent goede ideeën Duinkerke Frans-Vlaanderen”

Bericht  Bissezeele op vr aug 24, 2012 8:35 pm

Vandaag heb ik dit nummer van “Honderd procent goede ideeën Duinkerke Frans-Vlaanderen” gevonden in de winkel van het benzinestation van de Duinkerkestraat in Poperinge. Hieronder een overzicht van de inhoud (er zijn 32 pagina's):


Men praat over dit onderwerp in andere rubrieken van dit forum, maar dit initiatief is zo buitengewoon dat voortaan een afzonderlijke rubriek wordt besteed aan “Honderd procent goede ideeën Duinkerke Frans-Vlaanderen”.

Olivier Thierry is de directeur van de publicatie « 100% Bons Plans Dunkerque Flandre ». Sinds 2011 is er een Nederlandstalige versie van zijn gratis tijdschrift !! Een fantastisch en onverhoopt initiatief. U hebt het goed gelezen; een Duinkerkenaar heeft spontaan beslist zijn magazine te vertalen in het Nederlands (weliswaar driemaandelijks in plaats van maandelijks) met ongeveer dezelfde inhoud...

“Honder procent goede ideeën Duinkerke Frans-Vlaanderen” wordt bezorgd in alle(?) brievenbussen van de Westhoek in België (tot Middelkerke en Ieper) om Frans-Vlaanderen (en zijn bedrijven via de reclames) te promoten...

In deze gratis brochure vindt u dus de culturele en toeristische actualiteit van het arrondissement Duinkerke (de Franse Westhoek) + veel reclames natuurlijk...het is trouwens het gebrek van dit tijdschrift; men vindt het nieuws van grote instellingen van Duinkerke, van andere steden en van de Conseil Général. Een kleine Frans-Vlaamse vereniging zal haar programma (zelfs vertaald in het NL) niet gepubliceerd krijgen...want men moet betalen.
avatar
Bissezeele

Aantal berichten : 8819
Registration date : 24-02-08

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum